Ilie Dumitrescu, noul antrenor de la Steaua! Gigi: "Noul antrenor vine GRATIS!"Cum au decurs negocierile!

Autor: Sport.ro
Marti 10 August 2010, 16:35

	Ilie Dumitrescu, noul antrenor de la Steaua! Gigi: "Noul antrenor vine GRATIS!"Cum au decurs negocierile!

Gigi Becali a anuntat ca miercuri il va prezenta pe noul antrenor al Stelei!

Gigi Becali a reusit sa ajunga la o intelegere cu Ilie Dumitrescu pentru banca Stelei!

"Ilie Dumitrescu va avea puteri depline la Steaua! Eu i-am spus ca, daca nu vrea niciun ban, atunci sa pot sa ii platesc performantele... Mi-a raspuns ca nu vrea niciun ban!

Mi-a spus ca vrea sa-l platesc doar cu respect. Ca el vine fara bani, sa colaboram. I-am spus ca pentru aceste afirmatii va fi cel mai respectat om din club. I-am spus ca declaratiile mele vor fi cel putin pe jumate din cele pe care le-am facut cu Piturca. I-am spus ca pentru ca m-a impresionat comportamentul lui ii voi face toate poftele si ii voi aduce ce jucatori vrea.

El mi-a spus ca e multumit de lot si Steaua va fi campioana. I-am spus ca ii voi da toate puterile pe care le-a avut Piturca in club si mi-a zis ca nu se va baga la latura financiara ci doar la latura sportiva", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

Viitorul antrenor al Stelei mi-a spus "da vin, dar cu un contract de 1 milion de lei vechi ca sa stau pe banca"! Nu va fi  angajat  ci suntem doar colaboratori. In momentul in care nu avem sanse la  locul 1 ne strangem mana si pleaca. Steaua nu este de locul 2" a spus Gigi Becali la gsptv.
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Liderul USR, Dan Barna, infectat cu Covid-19. Va sta 14 zile în izolare
BRAT

Modifică setările cookies