"O sa se antreneze cate 4 doar daca vine televiziunea!" Protocolul impus pentru reluarea Ligii 1, facut de praf de un fost dinamovist! Ce a spus

Danut Lupu a vorbit despre situatia din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2020, 11:11
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2020, 16:20

Liga 1 se va relua pe 12 iunie, iar echipele au revenit la antrenamente. Protocolul impus de LPF spune ca jucatorii trebuie sa se antreneze in grupuri de cate 4. Fostul dinamovist Danut Lupu, a vorbit despre acest protocol si este de parere ca nu se vor respecte aceste masuri.

"Eu nu cred. Nu poti sa te antrenezi cate 4, fotbalul se joaca in 11, nu in 4. La un moment dat poti face un antrenament pe compartimente. Eu nu cred ca nicio echipa nu poate sa faca antrenamente de acest gen. Doar daca se duce televiziunea sa vada ca sunt filmati, e foarte greu.

Eu cred ca era mai normal sa o declare pe CFR campioana, sa pregateasca echipele pentru anul viitor. Cum televiziunile dicteaza in fotbalul mondial la ora actuala era greu sa nu accepte sa nu se joace celelalte etape. Noi nu suntem nici Cehia si nici Germania, noi suntem romani si e mai greu cu noi. Eu imi doresc sa nu fie niciun caz, niciun jucator sa nu se imbolnaveasca. Eu stiu ce inseamna sa stai 2 luni intr-o vacanta, vor fi multe accidentari. Unii jucatori sunt la sfarsit de contract, nu isi vor mai da silinta sa joace, o sa fie un campionat banal", a declarat Danut Lupu, la PRO X.

Modifică setările cookies