VIDEO "De ce joacă Tavi?" Gigi Becali a dat răspunsul

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 16:47
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 16:46

Octavian Popescu (20 de ani) se află la FCSB din septembrie 2020.

Cotat la 3.8 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, „perla” lui Gigi Becali, pe care latifundiarul din Pipera cerea la un moment dat nu mai puțin de 50 milioane de euro, mai are contract cu gruparea roș-albastră până la finele sezonului 2023/24.

"De ce joacă Tavi?" Gigi Becali a dat răspunsul

  • În noul sezon al Superligii, Octavian Popescu a fost de cinci ori titular și o singură dată a intrat din postura de rezervă

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre schimbările de la echipă și a subliniat că Tavi Popescu evoluează constant, pentru că nu vrea să-și piardă din ritm.

De asemenea, latifundiarul din Pipera a explicat motivul pentru care Andrea Compagno joacă doar 45 de minute și a specificat că tot ce se întâmplă la FCSB pe partea de schimbări e o strategie.

„Să ştiţi un lucru. Noi o să jucăm din 3 în 3 zile. Dacă sunt unii mai deştepţi ca noi, problema lor. Poate ştiu să facă mai bine ca noi. Noi jucăm o repriză unul, o repriză altul. Ca să joace şi unul şi altul. Mai jucăm o repriză cu Compagno, o repriză cu David Miculescu. Că am dat bani pe el (n.r.: pe David Miculescu), trebuie să joace şi ăla.

Tavi joacă? De ce joacă? Vă spun eu, pentru că nu putem să-l lăsăm să cadă. Jucăm din 3 in 3 zile și vreau să avem prospețime.

O să vezi cum o să joace Djokovic titular, o să iasă probabil la pauză. Jucăm din 3 în 3 zile, e o strategie. Poate sunt alţii mai deştepţi, dar eu zic că dacă am 5 schimbări, de ce să nu mă folosesc de prospeţime? Sunt idiot? Bine, nu-i schimb pe toţi odată”, le-a comunicat Gigi Becali reprezentanților mass-media.

Farul Constanța - FCSB 0-1

În urma acestei victorii, FCSB a rămas pe prima poziție și și-a mărit avantajul față de locul doi la patru puncte acum. Roș-albaștrii au 21 de puncte, în timp ce Farul Constanța se situează pe locul 11 cu doar nouă puncte.

În următoarea etapă, FCSB va face deplasarea la Sibiu pentru jocul cu FC Hermannstadt (joi, 21 septembrie, ora 19:00). Farul Constanța se va deplasa la București pentru meciul cu Dinamo (vineri, 22 septembrie, ora 21:00).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!