rachid bouhenna FC Botosani FCSB Superliga

Dat afară de Becali, Bouhenna și-a găsit echipă! Unde este așteptat fundașul vicecampioanei

Gigi Becali nu vrea să mai audă de Rachid Bouhenna (31 de ani) după ultimele evoluții ale fundașului central în tricoul
FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 19:24
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 19:29

Evoluția slabă din meciul cu Chindia Târgoviște, scor 3-2, l-a determinat pe Gigi Becali să-l tragă pe linie moartă pe fundașul francez cu meciuri în naționala U23 a Algeriei.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că îi va plăti fundașului de 31 de ani toate obligațiile crontractuale și îl va lăsa să plece.

Rachid Bouhenna nu duce, însă, lipsă de oferte. Valeriu Iftime a susținut mai în glumă, mai în serios, că este dispus să-l primească pe francez la FC Botoșani dacă Becali îi mai dă 500.000 de euro. La schimb, FCSB ar urma să-l primească pe Șeroni, unul dintre fundașii centrali ai moldovenilor.

Iftime: „Eu am doi fundași centrali buni!”

„Ați găsit sursa. Dacă are nevoie de un fundaș central, discutăm după meci. Mai ales că e vorba despre FCSB. Dacă era vorba de CFR Cluj, vorbeam acum, dar cu FCSB nu. Și așa sunt atâția cârcotași. Dacă aș spune ceva acum și ferească Dumnezeu ne-ar bate FCSB-ul, să bată echipa de locul 12 cea de pe primul loc, ar fi o mare problemă.

Eu am doi fundași centrali foarte buni. N-aș renunța la niciunul. Dican e prea bun și prea tânăr, am nevoie de el ca de apă, iar Boli e prea bun și prea experimentat. Dar nimeni nu e de nevândut. La cine aș renunța acum? La Șeroni (n.r.- râde). Eu n-am vorbit cu Mihai Teja subiectul acesta.

Dacă el îmi zice că putem să renunțăm la unul, atunci eu sunt de acord. Îl iau eu pe Bouhenna. Să mi-l dea pe Bouhenna și 500.000 de euro și fac cinste! Dacă ne ducem în grupele Conference League, punem și condiția asta, și-i dau un jucător!”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Digisport.

Patru meciuri a prins Bouhenna în acest sezon pentru cei de la FCSB. Fundașul algerian a venit la vicecampioana României de la CFR Cluj, din postura de jucător liber de contract.

500.000 de euro este cota de piață a lui Bouhenna pe site-urile de specialitate. În România, fundașul a mai jucat și pentru Sepsi.

Modifică setările cookies