Darius Olaru a explicat cazul "Căpriorii": "Îţi vine să faci glume!"

Darius Olaru Alex Albu FSCB Rapid Bucuresti Superliga Darius Olaru / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 20:32
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 20:32

Darius Olaru a explicat motivul din spatele ironiilor la adresa Rapidului, de la sărbătoarea de titlu a roș-albaștrilor.

După FCSB - CFR Cluj, scor 0-1, meci din penultima etapă a play-off-ului Superligii României, a urmat decernarea trofeului de campioni, acompaniată cu o petrecere pe cinste. În cadrul celebrării, jucătorii echipei lui Elias Charamabous au renunțat la inhibiții și au început să dea replici acide altor cluburi din cadrul campionatului intern.

Una dintre "victime" a fost Rapid București, iar videoclipul cu jucătorii roș-albaștrii ce scandau „Hai, căpriorii!” a devenit viral peste noapte.

  • Jordan Thompson și Darius Olaru / Foto - Gabriel Chirea

Darius Olaru: "Ne-a deranjat!"

Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului și un pilon principal în câștigarea trofeului, a vorbit despre ieșirea colegilor săi, care poate au mers prea departe.

Fotbalistul s-a arătat deranjat de atitudinea presei după umilința de pe Național Arena în fața Rapidului din ultima etapă a sezonului regulat.

Despre cazul "căprii", Darius Olaru a explicat că a ironizat un clip ce a devenit viral, cu Alex Albu, fundașul giuleștenilor, ce exclama "Locul 1 venim!".

”Ne-a deranjat la un moment dat pentru că dupa acel 4-0 de pe Arena, foarte multă lume… Adică noi eram pe primul loc şi foarte multă lume o vedea favorită pe Rapid. Ţin minte că dupa acel meci nu prea am deschis TV-ul 2-3 zile, am avut liber 2-3 zile după acel meci şi nu îmi venea să fac nimic după acel meci.

Am stat în pat 2 zile, aşteptam următorul meci să arătăm că nu e aşa cum discuta ei…. Şi la sfârşit, după această eliberare, era clar că asupra lor se vor îndrepta glumiţele.

(n.r. despre glumele cu ‘locul 2’, ‘veniiim!’ şi ‘căpriorii’) Cumva după acel meci când ei au câştigat la CFR, a fost acel clip viral cu Albu pe care cumva a doua zi toţi l-am discutat, nu ne-a picat prea bine. Mai este….noi stăm pe aplicaţii… mai e şi acel suporter care e cu căpriorii, căpriorii şi cam asta e şi gluma cu căpriorii, nimic mai mult.

La început le luăm în râs, dar când stai şi te gândeşti, normal că te şi motivează. La sfârşit cam ăstea îţi rămân şi îţi vine să faci glume”, a declarat Darius Olaru, conform Orange Sport.

Cifrele lui Darius Olaru

În acest sezon, căpitanul FCSB-ului și-a trecut în cont:

  • 43 de meciuri jucate
  • 15 goluri marcate
  • Șase pase decisive livrate
  • 3,508 minute prestate în tricoul roș-albastru
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!