Danciulescu: "Nu putem vorbi de Liga Campionilor cand suntem pe locul 6"

Autor: Sport.ro
Marti 11 Martie 2008, 17:09
"NU TRAVERSAM O PERIAOADA BUNA"

Atacantul dinamovist Ionel Danciulescu a declarat, marti, inaintea antrenamentului, ca nu sistemul de joc impus de antrenorul Gheorghe Multescu, cu trei atacanti, este cauza semi-esecului din partida cu Farul Constanta, 0-0, din etapa a XXII-a a Ligii I.

"Trebuie sa urcam cat mai repede in clasament, dar nu putem vorbi acum de Liga Campionilor cand suntem inca pe locul sase. Nu pot spune daca ne-a bulversat schimbarea sistemului de joc. Noi trebuie sa jucam indiferent de sistemul de joc. Am facut si noi o analiza a jocului nostru, sper sa trecem cat mai repede peste aceste probleme pentru ca suntem aceiasi jucatori care am adus atatea performante pentru Dinamo", a spus atacantul.

Fotbalistul dinamovist considera ca jucătorii transferati in aceasta iarna la Dinamo au nevoie de timp pentru a se acomoda. "Normal ca suntem suparati pentru ca jocul nu este cel pe care ni-l dorim , dar trebuie sa trecem peste aceste probleme si sa pregatim cat mai bine meciul cu Bistrita. Trebuie sa ne revansam neaparat. Ne asteptam sa obtinem mai multe puncte in aceste trei meciuri, dar acum cel mai important este sa nu mai facem pasi gresiti. Suntem constienti ca nu trecem printr-o perioada tocmai buna. Jucatorii noi poate au putina nevoie de timp, dar eu cred ca vor da totul pentru Dinamo. La meciul cu Farul am suferit putin la viteza de joc si daca eram putin mai agresivi, mai directi pe poartă, poate aveam mai multi sorti de izbanda", a mai spus Danciulescu.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT