Danciulescu: "A fost un inceput de miniretur mai putin reusit"

Autor: Sport.ro
Sambata 23 Februarie 2008, 10:05
"ORICE INCEPUT ESTE MAI GREU"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Danciulescu si-a gasit ieri seara perechea. Cuplul N&D nu mai exista, insa Dinamo a gasit repede solutia. Bratu si Danciulescu, "BD in actiune" au invins Ceahlaul lui Hizo in primul meci oficial pe 2008. 
"A fost un inceput de miniretur mai putin reusit, zic eu, dar importante sunt cele trei puncte. Orice inceput este mai greu. Azi am intalnit o echipa foarte bine organizata. Increderea ne-o dau victoriile. Acum urmeaza o partida foarte grea, meciul din Cupa Romaniei cu o echipa foarte buna (n.r. - Dacia Mioveni), cu un antrenor de asemenea (n.r. - Sorin Cartu), care stie foarte bine sa-si aseze im teren jucatorii. Sper sa ne calificam. Pe noi ne intereseaza sa jucam cat mai bine meci de meci, sa castigam si dupa aceea vom vedea daca putem ajunge acolo in fata. Pentru asta ne-am pregatit. Nu ne intereseaza de alte echipe, important e sa castige Dinamo", a spus Danciulescu.

BRAT