Cine a vrut indepartarea lui Danciulescu? Motivul INCREDIBIL pentru care ar fi fost indepartat de la club

Cine a vrut indepartarea lui Danciulescu? Motivul INCREDIBIL pentru care ar fi fost indepartat de la club

Ionel Danciulescu si-a reziliat astazi contractul cu echipa din Stefan cel Mare. 

Acest lucru nu a fost deloc surprinzator, deoarece fostul team manager al echipei se gandea de cateva luni la asta.  Plecarea fostului atacant din "Groapa" a lasat mari semne de intrebare in randul fanilor dinamovisti. PCH si oamenii din programul DDB au scris ieri seara pe Facebook: "Dinamo a luat licenta pe banii suporterilor si pe trofeele lui Danciulescu. Si noi ii multumim cu un sut in fund?" 

Plecarea lui Danciulescu a fost una dintre primele decizii luate de investitorii spaanioli, iar motivul este unul uimitor. Dupa iesirea din starea de urgenta, Dinamo a sustinut un amical cu Rapid, scor (1-0). Cornel Talnar si Dorin Serdean au fost prezenti la meci, iar Talnar s-a ocupat de grupul de investitori din Spania pe timpul negocierilor.

Potrivit Gazetei Sporturilor, numele avocatului nu a aparut, ci doar faptul ca Talnar i-a reprezentat pe oamenii de afaceri la meci. Cei doi au fost fotografiati la meci, dar poza nu a aparut nicaieri. Spaniolilor li s-a comunicat ca cei doi au fost fotografiati, iar raspunzator a fost Ionel Danciulescu. Oficialii echipei l-au "dat in gat" pe "Danciu" la spaniloli, chiar daca el nu a fost raspunzator de fotografie si de informatia aparuta. 

"De multi ani, nu doar de acum, oamenii de la birouri, de la Dinamo, se mananca unul pe celalalt. Pana la un punct, si Ionut Negoita a plecat pe dribling si a ascultat toate turnatoriile, multe neadevarate, ce i s-au spus. Ulterior, i s-a luat si nu a mai ascultat de nimeni. Acum, ultima victima a fost Danciulescu. Bazandu-se si pe faptul ca el este colaborator la o televiziune, spaniolilor li s-au transmis multe lucruri neadevarate despre el, apoi a fost sacrificat ca sa scape altii", au declarat apropiati ai clubului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020. Reacția unei turiste când a aflat că nu va putea dansa
BRAT