Danciulescu, primul care a plecat de la Dinamo dupa preluarea de catre spanioli! Cine i-a luat locul! Anuntul oficial al clubului

Danciulescu, primul care a plecat de la Dinamo dupa preluarea de catre spanioli! Cine i-a luat locul! Anuntul oficial al clubului

Ionel Danciulescu s-a departit de clubul din "Stefan cel Mare".

UPDATE 17:00: Dupa plecarea lui Ionel Danciulescu, noii actionari de la Dinamo l-au numit ca director sportiv pe ibericul Rufo Collado. 

Dinamovistii au laudat, pe pagina oficiala de Facebook, experienta lui Collado, care este profesor de educatie fizica si sport, fost fotbalist si absolvent al cursurilor de antrenorat si management sportiv. 


UPDATE 14:40: Dinamo a anuntat oficial despartirea de Ionel Danciulescu printr-un comunicat postat pe contul oficial al clubului!

"Multumim, Ionel Danciulescu!

Bucuresti, 14 august 2020. Directorul sportiv Ionel Danciulescu nu va mai continua activitatea la Dinamo Bucuresti in urmatorul sezon competitional.

Clubul nostru si Ionel Danciulescu au convenit astazi, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale.

"Dinamo Bucuresti apreciaza profesionalismul lui Ionel Danciulescu si ii multumeste public, pe aceasta cale, pentru intreaga activitate. Respect, Ionel Danciulescu!", se arata in comunicat. 


"Danciu" va fi primul om sacrificat de spanioli. Acesta se va indrepta curand spre sediul lui Dinamo pentru a discuta rezilierea contractului, conform Pro Sport.

Spaniolii isi doresc o reorganizare totala a clubului pentru a putea redresa cat mai rapid echipa. In aproximativ o saptamana va incepe prima etapa a noului sezon.

Fostul director sportiv al lui Granada, Ruffo Collado se afla de trei saptamani in Bucuresti. Spaniolul s-a informat si a monitorizat tot, pentru a fi cat mai la curent cu tot ce se intampla la Dinamo, dar si in fotbalul romanesc.

Informatiile primite despre Ionel Danciulescu nu ar fi fost pe placul ibericilor, care au luat decizia ca acesta sa fie indepartat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată. Marea Britanie e în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies