Dan Șucu, apărat de un fost internațional român: „E singurul care bagă milioane în fotbal cu cap!”

Rapid Bucuresti dan sucu Marian Iancu Superliga Superliga Victor Angelescu și Dan Șucu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 14:53
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 14:52
Afaceristul împarte acțiuni cu Victor Angelescu la Rapid București.

Fostul patron de la Poli Timișoara, Marian Iancu, condamnat în 2014 la 14 ani de închisoare, dar care a fost eliberat pe 27 iunie 2022, cu șase ani mai devreme decât termenul inițial, a vorbit despre Dan Șucu la emisiunea Ora Exactă în Sport de la Pro Arena, criticându-l dur pe Dan Șucu. 

Dan Șucu, apărat de un fost internațional român: „E singurul care bagă milioane în fotbal cu cap!”

Basarab Panduru l-a apărat pe patronul Rapidului. Fostul internațional român a specificat că Dan Șucu ar fi singurul finanțator care se gândește de două ori înainte să facă ceva. Printre afacerile lui Șucu se numără și transferul lui Rareș Ilie la Nice, care i-a adus cinci milioane de euro.

„Rapid nu ştiu dacă are echipă mai bună decât FCSB, CFR... Rapid cred că mai mult pe termen scurt, de unul-doi ani, se vor întâmpla lucruri, pentru că trebuie să bagi bani, să aduci jucători. Probabil că în doi ani de zile vei arăta diferit. Nu poţi să arăţi acum, peste noapte... dar aşteptările sunt mari de la Şucu, când ştii că are milioanele alea, crezi că le şi bagă la fotbal. Le bagă cu cap, cred că e singurul care le bagă cu cap”, a spus Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

Marian Iancu: „La Rapid nu faci mobilă. Aici joci fotbal, muncești și conduci suflete!”

Marian Iancu a punctat că, din punct de vedere al afacerilor, planul propus de Dan Șucu nu este unul greșit, însă nu se poate aplica și în lumea fotbalului, acolo unde sunt implicați fotbaliști, dar și alte zeci de persoane care fac parte din staff. 

„Din punct de vedere corporatist, unghiul din care prezintă afacerea Rapid, are dreptate, dar la Rapid nu faci mobilă, nu vinzi mobilă. Aici joci fotbal, muncești și conduci suflete, oameni, stări de spirit, e cu totul și cu totul altceva. A conduce corporatist înseamnă rezultate financiare, dar nu sportive, mai ales în anul centenarului, în care era nevoie de o emulație în plus, deși tribuna e obișnuită cu puțin”, a spus Marian Iancu la Ora Exactă în Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!