VIDEO Dan Petrescu, uluit de ceea ce se întâmplă cu un jucător de la CFR Cluj: "Eu n-am mai văzut așa ceva!"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 17:13
Data actualizarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 17:32

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a prefațat meciul cu FC U Craiova, care se joacă luni, de la ora 21:00, în cadrul rundei cu numărul 17 din Superliga.

La conferința de presă, Dan Petrescu a vorbit și despre probleme de lot pe care le are campioana României. Până la pauza competițională, CFR Cluj nu se va putea baza pe căpitanul Mario Camora, care a fost operat recent de apendicită.

Dan Petrescu: "Buș e accidentat tot anul, 150 de accidentări! N-am mai văzut așa ceva"

De asemenea, CFR Cluj are probleme și în zona atacanților, iar Dan Petrescu s-a arătat șocat de accidentările numeroase pe care le-a suferit Sergiu Buș (30 de ani), revenit în Gruia la începutul acestui an.

"În continuare sunt aceleași probleme: Buș, care tot anul a fost accidentat. 150 de accidentări, eu n-am mai văzut așa ceva. Birligea, care e accidentat și e U21. Soluții puține, această regulă U21 ne-a cam încurcat. Petrila, doar un gol, restul nimic. E o problemă pentru noi. În Europa nu s-a văzut pentru că pentru că n-am avut regulă U21", a spus Dan Petrescu.

Crescut chiar la CFR Cluj, Sergiu Buș a revenit în Gruia la începutul acestui an, iar în actuala stagiune a strâns doar 153 de minute pe teren în 8 partide, fără să fie titular.

"Camora nu a revenit la antrenament. Doar ca spectator. Până la pauză o să trebuiască să ne descurcăm fără el. Sper ca după pauză să-și revină și să poată juca pentru că la meciurile din campionat nu-l avem decât pe el fundaș stânga trecut pe listă.

E prima oară când ne lovim de această situația. Fundași laterali îi avem doar pe Braun și Manea, e puțin, voiam încă una sau două soluții", a spus Dan Petrescu și despre situația lui Mario Camora.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!