Vineri 29 Iunie 2018, 16:38

FCSB i-a gasit deja pe inlocuitorul lui Budescu: "Vrea sa arate ce poate!" Jucatorul in care Becali are incredere maxima

Al-Shabab l-a anuntat in mod oficial pe Constantin Budescu.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Florin Lovin, impresarul lui Budescu, afirma ca afacerea nu este totusi finalizata. Mijlocasul a cerut ajutorul unui avocat specializat pe drept sportiv pentru a analiza contractul astfel incat sa nu aiba "surprize".

Lovin spune ca motivul pentru care Budescu a ales sa plece de la FCSB este legat de atmosfera din cadrul echipei. Morutan, omul transferat in iarna de FCSB, ar putea fi jucatorul care sa-l inlocuiasca pe Budescu in cadrul echipei.

"Nu stiu daca a fost o relatie tensionata (n.red. cu Dica), dar la Steaua s-au intamplat lucruri putin bizare in ultimul timp. Dar acolo e greu, nu e un cadru in care sa fie usor de lucrat. Si pentru Dica e greu, si pentru jucatori. E presiunea patronului care e foarte greu de gestionat. Insa cred eu ca ei au ramas in relatii ok. Budi e si un om care iti spune ce are de spus. Apoi nu e ranchiunos si te impaci imediat cu el. Pe mine tin minte ca m-a facut batran la un meci si am dat-o la poarta, dupa care m-a facut si prost. Si era colegul meu de camera. Nu e un om rau, spune ce are pe suflet si te intelegi bine cu el. E clar ca pierderea lui Budescu va fi un minus pentru Steaua, dar ei au jucatori buni, tineri, cu dorinta de afirmare, a venit un Morutan care probabil vrea si el sa arate ce poate. Insa e clar ca Budescu va lasa un gol mare", a declarat Lovin pentru TelekomSport.

Olimpiu Morutan este un jucator in care Gigi Becali are mare incredere. Becali i-a oferit tanarului venit de la FC Botosani 700.000 de euro salariu si i-a stabilit o clauza de reziliere de 70 de milioane de euro.Liviu Dragnea, despre Parchetul General: Intimidează Jandarmeria prin anchete