Liga 1

Dan Petrescu, gata sa ia in China jucatori de la CFR Cluj: "Ar vrea 5-6 jucatori daca ar putea!" Motivul pentru care nu este posibil acest lucru

Dan Petrescu este aproape de a ajunge in China.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iunie 2018, 11:30
Data actualizarii: Marti 05 Iunie 2018, 11:39

Campion in Liga 1 cu CFR Cluj, Dan Petrescu si-a reziliat contractul saptamana aceasta si va ajunge in China, la Guizhou Hengfeng. Directorul sportiv de la CFR Cluj, Bogdan Mara, este convins ca Dan Petrescu va incerca sa transfere cel putin un jucator de la CFR.

"El s-a indragostit de jucatorii de la CFR. Ar vrea sa ia 5-6 daca s-ar putea. Dar el are 4 straini în lot. Ulterior, daca va renunta la aceia, probabil ca va aduce pe cineva. El s-a atasat foarte mult de jucatorii nostri" a declarat Bogdan Mara la Digi Sport.

In prima liga din China regulamentul spune ca o echipa nu poate avea mai mult de 4 jucatori straini in lot iar maxim 3 pot evolua intr-un meci. La Guizhou Hengfend, locurile pentru jucatorii straini sunt ocupate de Tjaronn Chery, Mario Suarez, Bubacarr Trawally si, cel mai cunoscut dintre acestia, Nikica Jelavic, cel care a jucat la Everton sau West Ham.

Modifică setările cookies