Liga 1

Dan Petrescu, decizie radicală înainte de meciul cu FC Voluntari! Ce se întâmplă cu Denis Ciobotariu

Antrenorul ardelenilor și-a luat măsurile necesare pentru a se asigura că tactica sa pentru această partidă nu va ajunge la urechile lui Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 19:23
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 19:28

Dan Petrescu a luat o decizie radicală înainte de meciul cu FC Voluntari, ce poate fi urmărit sâmbătă, de la 20:30, în format live text pe www.sport.ro.

Dan Petrescu, decizie radicală înainte de CFR Cluj - FC Voluntari

Astfel, Denis Ciobotariu, fiul tehnicianului ilfovean, a fost trimis la echipa a doua a celor de la CFR Cluj, notează GSP.ro.

Ciobotariu Jr. nu era, oricum, un om de bază în echipa lui Dan Petrescu. În acest sezon a prins doar șase minute sub comanda celui poreclit ”Bursucul”.

"Dacă ai șase victorii la rând, nu poate să fie întâmplător. Șase victorii la rând, în orice campionat din lume, sunt foarte greu de obținut. Voluntari este surpriza plăcută a campionatului, de departe. Poate împreună cu Rapid, dar Voluntari, cu șase victorii la rând, a depășit orice așteptări. 

După un început mai greu, cu patru înfrângeri în șase meciuri, erau probleme la echipă, au venit șase victorii meritate. Cred că și la Pitești merita mai mult. E clar că vor pune probleme oricărei echipe din campionat, inclusiv nouă”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului.

Modifică setările cookies