Dan Petrescu CFR Cluj FCSB Gigi Becali Mihai Stoica Superliga

Dan Petrescu, antrenor la FCSB cu Gigi Becali patron? Reacția lui Mihai Stoica

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a fost întrebat despre o situație ipotetică, aceea în care Dan Petrescu ar lucra la formația roș-albastră cu Gigi Becali patron.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 21:55
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 21:59

Dan Petrescu a câștigat de patru ori titlul în Liga 1 și este pe cale să-i aducă lui CFR Cluj al cincilea campionat consecutiv. Mihai Stoica crede că un astfel de antrenor ar putea avea rezultate la fel de bune și cu FCSB, însă nu vede posibilă o relație între patronul Gigi Becali și cel poreclit "Bursucul".

Mihai Stoica: "Cred că Petrescu ar lua titlul cu FCSB, dar nu cred că ar putea lucra cu Gigi Becali"

"(n.r - Ar lua FCSB titlul cu Dan Petrescu antrenor?) Eu cred că da, dar un antrenor ca Dan Petrescu înțeleg că are un salariu are un salariu foarte, foarte mare. (n.r - Ar putea lucra Dan Petrescu cu Gigi Becali?) Nu cred. Pe de altă parte, știu că Petrescu a plecat, știu că la un moment dat au fost fricțiuni cu fosta conducere (n.r - de la CFR Cluj). 

Poate că e greu de lucrat și cu Petrescu, nu neapărat doar cu Gigi, din moment ce au fost acolo scandaluri. Petrescu a venit și a dat afară pe toată lumea. Sau Neluțu Varga, pentru că nu voia Petrescu să lucreze cu cei de acolo. Petresc e un câștigător pentru că în dreptul lui sunt trofeele", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Dan Petrescu, jucător la Steaua în perioada 1986-1991, nu a colaborat niciodată cu Gigi Becali. Antrenorul a pregătit formații precum Sportul, Rapid, Unirea Urziceni, ASA Târgu Mureș sau CFR Cluj, cele mai mari performanțe legându-se de formația din Gruia.

  • 2.00 este media punctelor pe meci obținute de Dan Petrescu în actualul mandat de la CFR Cluj
  • 2.13 este media punctelor pe meci obținute de Toni Petrea în actualul mandat de la FCSB
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!