Dan Petrescu a revenit in tara dupa 8 luni! Ce spune despre sansele lui Ilie pe banca Stelei

Autor: Sport.ro
Duminica 22 August 2010, 17:11

	Dan Petrescu a revenit in tara dupa 8 luni! Ce spune despre sansele lui Ilie pe banca Stelei

Dan Petrescu a revenit in tara dupa opt luni petrecute in Rusia. Fostul antrenor de la Urziceni vorbeste despre destramare Unirii, dar si despre sansele lui Ilie Dumitrescu pe banca tehnica a Stelei.

Dan Petrescu n-a mai fost in tara de 8 luni. Acum a venit pentru cateva ore sa o sarbatoreasca pe fata lui cea mica, Jennifer a carei zi de nastere a fost ieri.

"Deocamdata mergem bine in Rusia, am avut sapte victorii la rand, nu e usor intr-o liga atat de puternica. E clar ca sufera comunicarea, nu ne intelegem asa de bine, dar dupa 8 luni ma cunosc si ei mai bine, ii cunosc si eu mai bine si parca echipa joaca mai bine in returul de campionat."

"Imi pare rau de situatia de la Urziceni. Imi doresc jucatori de acolo, dar acum nu putem cumpara, poate la anul, daca vom reusi sa promovam."

"Tin mereu legatura cu Ilie Dumitrescu, il incurajez, sper sa aiba viata cat mai lunga in Ghencea pentru ca cine sta acolo mult, e chiar un miracol, pana acum nu a reusit nimeni asta."

"Sper din tot sufletul ca va sta mult la Steaua pentru ca stiu ca el iubeste acest club cu adevarat", a declarat Dan Petrescu la Sport.ro.

Ce se va întâmpla de fapt cu alocațiile copiilor. Anunțul făcut de Ludovic Orban
BRAT