Liga 1

Dan Petrescu a fost aproape să demită un titular! De ce a picat totul

  Dan Petrescu a făcut revoluție în lotul CFR-ului.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 19:50
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 20:17

”Bursucul” a fost aproape să renunțe la Jonathan Rodriguez, fotbalistul adus de la FC Botoșani în această vară, care a fost titular în mandatul lui Marius Șumudică. Sepsi a fost interesată de mijlocașul argentinian.

Cele două echipe ajunseseră la un acord de împrumut ce impunea și o clausă de cumpărare definitivă de 50 000 de euro. Mutarea părea finalizată, însă totul a căzut din cauza unei neînțelegeri între Rodriguez și șefii din ”Gruia”.

Conducerea campioanei i-a cerut lui Rodriguez să renunțe la restanțele financiare pe care le are de primit, însă argentinianul nu a vrut să audă de asta. Astfel că împrumutul la Sepsi a picat.

Cornal Șfaițer, managerul lui Sepsi, a confirmat, pentru GSP, că mutarea a picat cu doar câteva minute înainte de finalul perioadei de mercato.

„Așa e, știți bine. L-am vrut pe Rodriguez. Am fost tare aproape să-l luăm, ne-am fi completat excelent cu el și Luckassen. Era un win-win. 

Noi ne luam un jucător util, CFR scăpa de o cheltuială. Din păcate băiatul nu a ajuns la un acord cu CFR și a picat. La 23:55 toată lumea era la club și aștepta un semn. N-a venit. Asta e! Îmi pare rău, îl știu bine pe Rodriguez. Eu l-am adus la Botoșani. Ce să facem? Acum e tardiv totul”, a spus Șfaițer.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies