Liga 2

Fiul lui Didi Prodan a semnat! Va lupta pentru promovare cu o echipă de tradiție

Răzvan Prodan, fiul regretatului Didi Prodan, a semnat.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 14:31
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 14:44

Acesta va evolua la Politehnica Timișoara, după ce și-a terminat contractul cu Mostiștea Ulmu, echipă pentru care a evoluat în liga a treia.

”Încă un tânăr cu potenţial în tricoul Politehnicii: fundaşul Răzvan Prodan a semnat un contract pe doi ani de zile cu clubul nostru.

Răzvan Mihai Prodan s-a născut pe 18 iulie 1999, la Glasgow (Scoţia). Este fiul fostului internaţional român Daniel Prodan şi, precum tatăl său, evoluează în centrul defensivei. A crescut la ACS Sport Team Bucureşti şi CSA Steaua Bucureşti. 

La seniori a fost jucătorul celor de la AS Metropolitan Estudiantes FC Bucureşti, FC Viitorul, Farul Constanţa, "U" Cluj, ASC Daco-Getica Bucureşti, ACS Mostiştea Ulmu şi FC Voluntari. 

În sezonul 2020-21 a evoluat în opt partide la nivelul Ligii 3, două pentru formaţia din Ulmu, respectiv şase pentru FC Voluntari II. A marcat împotriva echipei noastre într-un Politehnica - Daco-Getica, scor 0-1, din Liga 2, disputat în urmă cu doi ani pe arena Dan Păltinişanu”, au anunțat cei de la Politehnica Timișoara.

De altfel și Răzvan Prodan a oferit o primă reacție după parafarea contractului cu echipa bănățeană.

"Mă bucur că am ajuns la un club de tradiţie, cu foarte mulţi suporteri. E echipa fanion a oraşului. Aştept cu nerăbdare să fac performanţă în tricoul Politehnicii şi să mulţumesc suporterii, să ajungem cu echipa acolo unde trebuie", Răzvan Prodan.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies