Dan Nistor FC Dinamo Ionel Danciulescu Universitatea Craiova Superliga

Dan Nistor, o „nebuloasă” în ochii lui Ionel Dănciulescu. Ce a spus fostul dinamovist

Dan Nistor nu a mai evoluat atât de mult la Universitatea Craiova față de cum o făcea în momentul în care a fost transferat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 23:42
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 23:42

Începând cu anul calendaristic 2022, Dan Nistor a prins puține de joc în tricoul oltenilor de la Universitatea Craiova. Fotbalistul cotat la 900.000 euro, conform site-urilor de specialitate a evoluat acum patru luni în ultimul său meci în care a prins 90 de minute, victoria 3-0 împotriva lui FC Argeș.

Ionel Dănciulescu, fostul dinamovist, nu înțelege situația prin care trece Dan Nistor și a făcut câteva remarci cu privire la cariera jucătorului.

Dănciulescu: „E un jucător care dă sută la sută”

„Am un mare semn de întrebare, e o nebuloasă pentru mine. Chiar nu înţeleg ce s-a întâmplat cu Dan Nistor, un jucător foarte important pentru Craiova, care a jucat doi ani şi jumătate titular, cu evoluţii foarte bune.

Îşi prelungeşte contractul, joacă titular şi cu Reghecampf, după care dispare deodată total din peisaj. Eu sunt de acord că şi Nistor e un jucător mai capricios, dar dacă ştii să discuţi cu el şi îi înţelegi toate doleanţele şi stilul său de a fi, e un jucător care dă sută la sută.

Eu spun realitatea, e un jucător prea bun, care a dispărut. Nu cred că s-a întâmplat ceva din punct de vedere fotbalistic. Problema e că el nu mai jucat nici pe finalul mandatului lui Reghecampf. E un jucător de moral, dar dacă ştii să discuţi cu el, te ajută fantastic şi pe teren, şi în afara lui.”, au fost cuvintele lui Ionel Dănciulescu, potrivit Digi Sport.

Dan Nistor, la Universitatea Craiova

Nistor a bifat 101 apariții în tricoul Universității Craiova, din iarna anului 2020, de când a fost transferat de la FC Dinamo. Fotbalistul a reușit să înscrie 18 goluri și să paseze decisiv în 41 de situații. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!