vasile buhaescu csa steaua Dinamo Liga 2 Vasile Buhăescu

Motivul pentru care Buhăescu a plecat de la CSA Steaua și a semnat cu Dinamo

Vasile Buhăescu (34 de ani) a plecat de la CSA Steaua și a semnat cu Dinamo, unde-și propune promovarea în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 23:24
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 23:24

Atacantul a dezvăluit ce l-a determinat să aleagă gruparea din ”Ștefan cel Mare”, în ciuda problemelor financiare de la echipă. După amicalul câștigat cu Popești Leordeni, scor 1-0, Buhăescu a vorbit pe larg despre noua sa echipă.

Vasile Buhăescu: ”Am ales Dinamo pentru că este un club mare”

„Pentru că e un club mare, mi-am dorit să vin aici când m-au sunat cei de aici, mai exact Mister, vreau să promovăm Dinamo în Liga 1! Nu contează ce consider eu, Steaua este un capitol închis, am fost acolo anul trecut, acum s-a terminat, acum sunt la Dinamo și o să încerc să fac tot ce-i mai bine pentru Dinamo.

Pentru că așa mi-am dorit eu! Nu m-au dat afară, dacă asta e întrebarea. Eu am plecat, aveam și eu motivele mele. Nu mai contează. Pentru mine contează ce-i aici. Lucrurile sunt cum le știți și dumneavoastră, sperăm să fie spre bine.

Aveam încă o variantă și jumătate, să zic așa. Am ales Dinamo pentru că e un club mare, e aproape de casă și pentru că se dorește promovarea.

Am venit și eu de două zile, e a treia zi astăzi. E devreme să spun dacă suntem bine sau nu suntem. Au mai promovat echipele de tradiție din Liga 2 și sperăm ca anul acesta să fie puțin mai ușor. Nu pot să le promit un anumit număr de goluri, promit că o să fac tot ce pot eu mai bine pentru Dinamo”, a spus Buhăescu.

Vasile Buhăescu, noul jucător al lui Dinamo

Născut în Huși, Buhăescu a evoluat șase ani la FC Vaslui, în perioada 2006-2012, perioadă în care Adrian Porumboiu construise una dintre cele mai spectaculoase formații din fotbalul românesc.

În vârstă de 34 de ani, Vasile Buhăescu este, la această oră, unul dintre cei mai prolifici atacanți din Liga 2, cu 73 de goluri marcate în această competiție, scrie siteul celor de la Dinamo. 

FC Vaslui, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ASA Tg. Mureș, CS Mioveni, Olimpia Satu Mare, Juventus București, FC Argeș și CSA Steaua sunt echipele la care a evoluat Vasile Buhăescu.

  • 4 promovări din Liga 2 în prima divizie are Vasile Buhăescu în carieră.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!