Liga 1

"Daca Steaua nu merge in Liga, Galca, saracutul, nu are nicio vina!" Omul care anunta dezastrul la Steaua. Cine va domina Liga I

Galca a fost numit oficial antrenor la Steaua si s-au dat patru obiective clare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 07:15
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 07:34

Gigi Becali i-a transmis deja lui Galca ce tinte are de atins daca vrea sa aiba un viitor cel putin la fel de lung precum cel al lui Reghe la Steaua: Grupele Champions League, locul de unde Steaua isi va lua cei mai multi bani la anul, daca se va califica in Grupe. Liga I, competitia care asigura o calificare in Liga si care sustine cluburile prin banii de pe repturile TV, Cupa Romaniei, un trofeu castigat ultima oara de Olaroiu, si Cupa Ligii, noua competitie formata pentru anul viitor.

Dumitru Dragomir spune ca Galca are tot ce ii trebuie pentru performanta. Singura problema ar putea fi chiar Steaua, care s-ar putea desparti de oamenii de baza in aceasta vara. Astra va fi marea amenintare, mai crede Dragomir:

"Steaua poate sa ia locul trei patru, fara Gardos, Szukala, Pintilii. Poate chiar si la locul 2-3. Daca Steaua nu se califica in Grupele Ligii, Galca, saracutul de el, nu are nicio vina. Daca nu ai cu cine, ca doar nu joaca el. I-au mai ramas doi, trei jucatori de valoare. Ar putea sa mai ia de la Hagi, talentele lui Hagi, ar putea sa lupte pentru locul I."

"Galca nu e un risc. In primul rand, este un baiat serios. Esti serios, n-ai gura mare, faci performanta. Daca ii mai raman ceva jucatori, da, poate lua titlul. Daca nu, nu. E greu sa mai ia titlul. Vine Astra puternic, are un patron si potent financiar, si cu multa minte, si cu ambitie nemaipomenita. Ani de zile, fotbalul va fi dominat de Astra." 

"Astra vine puternic. Petrolul nu are bani. Ei au seriozitate prin Razvan Lucescu, dar nu au bani. Cred ca puternic va veni U. Cluj. Si va mai spun, Craiova are un patron serios si o primarita destoinica"

"In cazul lui Reghecampf, gura mare a avut mai mult doamna lui, dar el a fost rezervat. Dar sa stiti ca familia Reghe s-a completat foarte bine in multe probleme si a avut succes si datorita ei, nu numai datorita lui. Reghe e unul dintre marii antrenorii pe care i-a dat Romania. Imi luam viteza si eu, multa minte a avut. A plecat si si pentru una, bani, si pentru ca nici la Steaua nu mai era de stat. A luat doua campionate, ii ajunge.", a declarat acesta la Sport.ro

Modifică setările cookies