valeriu iftime antrenor fcsb FCSB Gigi Becali Superliga

Valeriu Iftime, despre motivul pentru care Gigi Becali nu pune antrenor străin la FCSB: „Nu știe cum să-i spună să facă schimbările!”

Valeriu Iftime a glumit pe seama deciziei lui Gigi Becali. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 15:25
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 15:26

FCSB caută antrenor după plecarea lui Nicolae Dică (42 ani), la finalul înfrângerii cu U Cluj, 1-2. Cum conducerea nu a găsit un alt tehnician, Mihai Pintilii (38 ani) i-a pregătit pe roș-albaștrii în ultimele trei meciuri: 1-3 cu West Ham, 3-1 cu Rapid și 2-0 cu FCU Craiova. 

Valeriu Iftime, comentariu amuzant în legătură cu decizia lui Gigi Becali

Gigi Becali (64 ani) a repetat în mai multe rânduri că nu dorește un antrenor străin la FCSB. Iar Valeriu Iftime a găsit o explicație amuzantă pentru această alegere. Finanțatorul Botoșaniului este de părere că omului de afaceri i-ar fi mult mai greu să dicteze schimbările, având în vedere că nu cunoaște limba engleză. 

„Nu ia antrenor străin pentru Gigi Becali nu ştie limba engleză şi nu ar şti cum să îi spună alăuia cum să facă schimbările. E greu să iei un străin dacă nu ştii să vorbeşti cu el. Nici alea 2-3 verbe pe care le învaţă un antrenor străin nu ai cum să îi explici. Ai nevoie de stare, de cuvântul care zideşte, iar aici domnul Becali se pricepe bine. Dacă iei un străin, se uită la tine ca un scaun la masă”, a declarat Valeriu Iftime pentru as.ro

Nici Ciprian Marica nu vede un antrenor străin la FCSB

„Voi chiar credeți că se înțelege domnul Becali cu antrenor străin? Ce naiba, domne, să fim serioși. Niciodată! Nu cred că își va lua domnul Becali un antrenor străin, să nu îi spună dânsul: 'Băi, uite așa, și așa. Ce îmi spui tu, mă, mie pe limba ta?'. Vorba vine, glumim puțin. 

Cred că va alege tot un antrenor din România și nu cred că va duce lipsă. Sigur, nu un antrenor cu experiență, cu foarte mare personalitate. Dar eu cred că își va alege un antrenor român cu care se va înțelege, cu care poate să discute înainte și după meci”, a declarat Ciprian Marica la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, la începutul lunii noiembrie.


„Credeți că se înțelege domnul Becali cu un antrenor străin?” Gigi Becali caută variante după demisia lui Nicolae Dică  pe www.sport.ro

Modifică setările cookies