Mihai Stoica andrei cordea FCSB Superliga

"Asta e situația". Mihai Stoica confirmă oferta pentru un nume important de la FCSB 

Andrei Cordea (23 de ani) are șanse bune să plece de la FCSB în această iarnă. Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă pentru cel mai ”în formă” jucător din lotul vicecampioanei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 21:20
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 21:36

Gigi Becali a anunțat recent că a cerut nu mai puțin de cinci milioane în schimbul jucătorului transferat de la Academica Clinceni. Patronul FCSB este în negocieri cu o echipă din America, așa cum a anunțat în ultima sa declarație.

"Cu Cordea, să vedem ce va fi. De la americani sunt şanse. Am dat o hârtie, să vedem ce va fi", a spus Gigi Becali, pentru AS.ro.

Mihai Stoica a confirmat oferta pentru Andrei Cordea

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că există interes pentru mijlocașul vicecampioanei României și se așteaptă un răspuns din partea americanilor pentru propunerea făcută de FCSB. 

"Există o discuţie. Cei care s-au arătat intersaţi... Gigi a avansat o sumă şi urmează să dea răspunsul. I-am spus cam ce bani sunt în SUA, ce bani s-au dat, ce salarii se dau.

Este pur şi simplu o discuţie. Vorbim de SUA, dacă era, de exemplu, de la West Ham şi se cerea o sumă mare şi nu îl lăsam să plece, poate îl afecta, dar aşa.... ok, au fost Măţan, Mitriţă, nu e ceva ieşit din comun. Sunt puţin ironic, dar asta e situaţia.

(n.r. - cinci milioane a cerut Gigi?) Da. E foarte bine pentru exercţiul financiar al clubului", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrei Cordea a dezvăluit schimbarea din jocul său

"M-am motivat foarte mult de când am început vara asta cu Steaua (n.r - FCSB). Am încercat să fiu mai combinativ, nu neapărat să joc pentru mine, ci să primeze echipa. Mi-am dat seama că dacă joc mai mult pentru echipă mă va ajuta și pe plan personal. Ăsta e obiectivul nostru, să formăm o familie, să fim uniți și așa ne vom remarca toți", a spus Andrei Cordea, pentru FCSB TV.

  • 8 goluri și 5 pase decisive a strâns Andrei Cordea la FCSB în cele 25 de meciuri din acest sezon
Modifică setările cookies