Helmuth Duckadam CFR Cluj Nana Boateng Universitatea Craiova Liga 1

"Dacă era VAR, golul era anulat". Opinie clară despre reușita care o poate face campioană pe CFR Cluj 

CFR Cluj a deschis scorul după doar două minute în meciul cu Universitatea Craiova, la capătul căruia formația din Gruia poate cuceri al cincilea titlu consecutiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 22:31
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 22:38

După numai 37 de secunde, Găman l-a faultat pe Debeljuh la aproximativ 30 de metri de poarta lui Pigliacelli, în poziție laterală, iar Radu Petrescu a dictat lovitură liberă pentru CFR Cluj.

CFR Cluj, gol din ofsaid contra Craiovei!

Cel care a executat faza fixă a fost Ciprian Deac. Veteranul a trimis în careu, unde l-a găsit pe Nana Boateng, strecurat în spatele defensivei oltenilor. Fotbalistul din Ghana a trimis cu capul în plasă, fără șansă pentru Mirko Pigliacelli.

Totuși, reluările par să arate că Nana Boateng se afla în poziție de ofsaid în momentul centrării expediate de Ciprian Deac. Mircea Grigoriu, asistenul din București de pe acea parte, nu a ridicat fanionul, iar reușita campioanei a fost validată.

Helmuth Duckadam a comentat faza din care CFR Cluj a deschis scorul, explicând că reușita lui Boateng ar fi fost anulată dacă exista opțiunea arbitrajului VAR: "E greu pentru asistent! Dar dacă era VAR, golul era anulat. E offside, se vede destul de clar pe reluare", a spus acesta la DigiSport. 

Modifică setările cookies