Reacția lui Dan Petrescu, după ce Gigi Becali a spus că CFR Cluj a premiat-o pe FC Voluntari

Dan Petrescu CFR Cluj fc voluntari FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 21:22
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 21:22

CFR Cluj va câștiga al cincilea titlu consecutiv de campioană, în cazul în care echipa lui Dan Petrescu va învinge Universitatea Craiova, în această seară.

Misiunea lui CFR Cluj a fost ușurată de pasul greșit făcut de FCSB, sâmbătă seară, pe Arena Națională, scor 2-2. Deși a condus de două ori, vicecampioana s-a văzut egalată pe final, după un gol din ofsaid marcat de ilfoveni.

Reacția lui Dan Petrescu, după ce Gigi Becali a spus că CFR Cluj a premiat-o pe FC Voluntari

La finalul partidei de pe Arena Națională, Gigi Becali a spus că are informații potrivit cărora jucătorilor echipei ilfovene li s-ar fi promis o primă de 1.500 de euro din partea Primăriei Voluntari și alta de 3.000 de euro de la CFR Cluj pentru a încurca FCSB în lupta la titlu.

Întrebat despre acuzațiile aduse de Gigi Becali clubului său, Dan Petrescu a fost scurt: "N-am văzut meciul și nici nu știu ce s-a discutat, sincer", a declarat tehnicianul, înainte de meci.

Deși reporterul a insistat și i-a explicat contextul, Petrescu nu și-a schimbat discursul: "Am zis că nu m-am uitat și n-aș vrea să discut".

Gigi Becali continuă disputa cu Florentin Pandele

Florentin Pandele, edilul din Voluntari, a negat că Primăria ar fi promis o astfel de primă și a cerut ca organele abilitate să deschidă o anchetă și să verifice dacă spusele lui Gigi Becali sunt adevărate.

Patronul de la FCSB i-a oferit o nouă replică finului său și i-a cerut lui Florentin Pandele să facă singur o anchetă la FC Voluntari, având în vedere influența pe care o are la echipa ilfoveană.

"Lăsați-mă, tată, cu el. Să facă mai bine anchetă în casă la el. Mă refer la echipă. Păi el are nevoie de alții ca să îi vină în casă și să vadă ce s-a întâmplat?

Eu, dacă vreau să aflu ceva în legătură cu ce este la mine la echipă, chem autoritățile statului? Eu nu sunt în stare să aflu ce e la mine în club? Să fie sănătos domnul Pandele și să facă ce vrea el de acum. Eu nu stau să mă cert cu el prin presă. Ce am avut de spus am spus. Nu mă mai interesează ce spune finul meu, Florentin Pandele. Așteptăm să vedem ce se întâmplă la meciul de la Cluj, iar apoi vedem dacă mai avem șansă la campionat sau nu în ultima etapă", a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!