GALERIE FOTO CFR Cluj, gol din ofsaid contra Craiovei! Ce arată reluările + reacția lui Dan Petrescu

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 21:43
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 21:47

CFR Cluj a deschis scorul după doar două minute în meciul cu Universitatea Craiova, la capătul căruia formația din Gruia poate cuceri al cincilea titlu consecutiv.

După numai 37 de secunde, Găman l-a faultat pe Debeljuh la aproximativ 30 de metri de poarta lui Pigliacelli, în poziție laterală, iar Radu Petrescu a dictat lovitură liberă pentru CFR Cluj.

CFR Cluj, gol din ofsaid contra Craiovei!

Cel care a executat faza fixă a fost Ciprian Deac. Veteranul a trimis în careu, unde l-a găsit pe Nana Boateng, strecurat în spatele defensivei oltenilor. Fotbalistul din Ghana a trimis cu capul în plasă, fără șansă pentru Mirko Pigliacelli.

Totuși, reluările par să arate că Nana Boateng se afla în poziție de ofsaid în momentul centrării expediate de Ciprian Deac. Mircea Grigoriu, asistenul din București de pe acea parte, nu a ridicat fanionul, iar reușita campioanei a fost validată.

Faza golului marcat de CFR Cluj seamănă foarte mult cu cea din care FC Voluntari a egalat-o la doi pe FCSB, sâmbătă seară. Cristi Costin a plecat din poziție neregulamentară înainte să-l învingă pe Ștefan Târnovanu, însă nici acolo nu s-a semnalizat ofsaid.

Imediat după gol, Dan Petrescu a fost surprins făcându-și semnul crucii și încercând să stea de departe de jucătorii care sărbătoreau reușita lui Boateng.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!