"Daca e asa, totul a fost premeditat sa retrogradeze 6 echipe! Daca faceam eu asta, luam 100 ani de puscarie!" Afacerea de 170 mil euro care naste un cutremur in Liga I

Reducerea contractului pentru drepturile TV din Liga I cu 6 milioane de euro pe sezon este noul motiv de scandal la finalul acestui campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2015, 13:14
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2015, 13:20

Dumitru Dragomir, fostul sef al Ligii, vorbeste despre probleme mari in cazul acestui contract, mai ales din cauza lipsei garantiilor bancare, dar si a unei licitatii prin care au fost cedate drepturile TV din Liga I.

"Abia acum intra DNA-ul, pentru ca s-a facut fara licitatie. Eu, daca faceam fara licitatie, luam 100 de ani de puscarie. Si cum s-a facut contractul pentru drepturile TV fara garantii bancare? Cine a facut contractul fara garantii bancare - puscarie scrie pe el."

"Cum? Nu faci licitatie si dai contractul fara garantii bancare? Eu am adus sute de milioane la Liga, nu am luat un leu vreodata cluburilor. Ei iau bani si de la cluburi, au facut si fara licitatie si fara garantii. Mai, fratilor, asta este o meserie... este ca si cum ati conduce o societate. Lasi muncitorii fara salarii, fara bani."

"Aceste 6 milioane sunt banii care tin cluburile in viata. Numai Romica Pascu si CFR Cluj sunt de acord, iar CFR e implicata in chestia asta. Nu e niciun secret. Nu cu mine a vrut sa rezolve Paszkany contractul asta? De ce am fost eu dat afara? Am fost afara pe bani, nu ca am vreo vina. Fara garantii bancare poti sa faci un contract de 170 de milioane de euro? Inseamna ca cineva a luat milioanele! Stiu tot, dar tac. Mai rabufnesc din cand in cand, pentru ca mie mi s-au facut nedreptati. Daca eu faceam asta mai eram eu in libertate?"

"Daca se rupe contractul, inseamna ca totul a fost premeditat sa retrogradeze 6 echipe. Ati mai auzit undeva in lume sa retrogradeze 6 echipe?", a declarat Dragomir la Sport.ro

Modifică setările cookies