REACTIA lui Dumitru Dragomir dupa decizia TAS: "Eu am zis ca si daca vine Mourinho NU salveaza Rapidul!" Unde a gresit LPF:

CFR si-a luat punctele inapoi dupa decizia TAS, iar acest lucru a schimbat clasamentul - DETALII AICI.

"Dati inapoi la emisiune si vedeti cine a spus ca i se dau punctele inapoi! Eu am spus! Mai luati-va si dupa "Oracolul de la Balcesti"! Eu nu mai am ce pierde, am spus lucrurilor pe nume! Eu am mai zis ca nici daca vine Mourinho nu mai scapa Rapidul, imi pare rau ca am spus asta, dar asta e, chiar daca ei isi facusera echipa buna.

Sunt oameni care sunt influentabili, iar oamenii pot gresi, asta s-a intamplat cu CFR Cluj, asa cred. Ar fi interesant sa ai cate 100 de euro in buzunar pentru fiecare eroare judiciara care s-a facut - nu la fotbal -, ci in Romania, in general! Greseala s-a facut cand nu au asteptat deciziile instantelor sportive si dupa aceea pe cele ale instantelor penale.

Comisia de la noi trebuie sa astepta deiczia Tribunalului din Cluj, s-au grabit: fie ca sa-si faca normal, fie ca sunt influentati, s.a.m.d. E inadmisibil ca Liga sa nu aiba comisii! Nu pot sa inteleg asa ceva! Multe lucruri, dupa ce am plecat eu, si-au dat seama ca erau mai transparente la Liga cand conduceam eu.

Cine sa se priceapa acolo, domn'le?! Presedintele Ligii nu s-a deranjat nici sa coboare sa dea Cupa Ligii, care e a lor; daca au avut ei curajul sa nu faca licitatie pe drepturile TV, e unicat in lume - daca faceam eu asa ceva imi luam 2000 de ani de puscarie!", a spus Dumitru Dragomir la Ora Exacta de la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies