Andrei Prepelita FC Arges Superliga

Cum s-au încheiat ”socotelile” dintre Andrei Prepeliță și FC Argeș: ”A fost condiția noastră”

Daniel Stanciu, oficialul celor de la FC Argeș, a dezvăluit cum s-au încheiat ”socotelile” dintre conducerea clubului și Andrei Prepeliță (36 de ani).

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 16:51
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 16:51

Tehnicianul nu a vrut să renunțe așa de ușor la postul de antrenor, dar a fost, în cele din urmă, demis, iar locul său a fost luat de Marius Croitoru.

Stanciu a spus că Prepeliță a fost deschis în ceea ce privește încetarea raporturilor contractuale, chiar dacă părea, inițial, hotărât să nu renunțe.

Andrei Prepeliță e ”istorie” pentru FC Argeș

”Prepeliță a reziliat, și el, și George Neagu. A fost condiția noastră, dar și Marius Croitoru și-a dorit să nu intervină peste alt staff, pentru că lucrurile s-ar fi complicat.

Prepeliță a fost deschis la discuții, iar lucrurile s-au desfășurat foarte repede. Îi mulțumesc pe această cale. E un antrenor tânăr, a reușit niște rezultate extraordinare. Cu siguranță va avea o carieră la fel de mare cum a avut ca jucător”, a spus Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Andrei Prepeliță era antrenorul celor de la FC Argeș din luna ianuarie a anului 2021. 

Marius Croitoru, antrenor la FC Argeș

Pentru Marius Croitoru va fi a treia experiență din cariera de antrenor, după cele de la FC Botoșani (2019-2022) și FC U Craiova (iunie 2022 - octombrie 2022).

La ultima echipă, FC U Craiova, Croitoru a rezistat doar 14 meciuri, în care a înregistrat cinci victorii, trei remize și șase înfrângeri. La câteva zile după despărțire, patronul Adrian Mititelu i-a reproșat tehnicianului mai multe aspecte legate de pregătirea jucătorilor.

Marius Croitoru va debuta pe banca lui FC Argeș la meciul cu UTA Arad, care se va disputa duminică, de la ora 18:15, în runda cu numărul 16 din Superliga.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies