CFR Cluj Steaua Superliga

Cum s-a transformat CFR Cluj dintr-o rivala de moarte, in principalul furnizor de jucatori ai Stelei:

Steaua a transferat in aceasta vara trei jucatori care au evoluat pentru CFR Cluj sezonul trecut.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iulie 2015, 17:23
Data actualizarii: Duminica 19 Iulie 2015, 17:40

Catalin Carp este al treilea CFR-ist care a ajuns la Steaua in aceasta vara, insa spre deosebire de Tade sau Muniru, Carp vine in lotul campioanei din postura de jucator liber de contract.

Mare rivala a Stelei in batalia pentru trofee pana nu demult, CFR Cluj s-a transformat in principala furnizoare de jucatori pentru ros-albastrii.

Cea mai importanta, dar si cea mai scumpa tranzactie intre cele doua cluburi a fost venirea lui Gregory Tade, cel mai bun marcator al Ligii I sezonul trecut si cel mai bine cotat jucator din lotul CFR-ului.

Sulley Muniru a deschis seria mutarilor pe ruta Cluj - Bucuresti la inceputul verii. Adus in schimbul a 350.000 de euro, Muniru s-a integrat repede in lot si a devenit imediat o solutie de baza pentru Mirel Radoi, asta si in conditiile in care solutiile Stelei pentru postul de inchizator nu sunt deloc numeroase.

Dupa Muniru si Tade, astazi a batut palma cu Steaua si Catalin Carp, un fundas de 21 de ani care poate juca atat fundas central, cat si mijlocas la inchidere. Carp a crescut in Ucraina, la Sahtior si Dinamo Kiev si a strans pana acum trei selectii in echipa nationala. DETALII AICI

Modifică setările cookies