"Am vrut sa joc in Liga Campionilor la Steaua" Dezvaluiri facute de omul care trebuia sa apere poarta Stelei in acest sezon

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iulie 2015, 17:05
Data actualizarii: Duminica 19 Iulie 2015, 17:11

Returul dintre Steaua si Trencin e miercuri la ProTV

"E adevarat ca au fost discutii cu agentul meu. Nu s-a ajuns la niciun acord. E un lucru care nu ma surprinde, pentru ca ei nu au reusit sa ajunga la un acord nici cu Teixeira. Am fost bucuros sa stiu ca o echipa care joaca in Liga Campionilor e interesata de mine. Am semnat pe inca doi ani, am niste clauze, dar aceste lucruri tin de viitor. Gândurile si inima mea se afla aici, sa realizez lucruri cât mai bune, sa pot ajuta Petrolul"., a spus Pecanha pentru Dolce.

Portarul Petrolului a fost aproape de un transfer in Ghencea insa oficialii stelisti nu au reusit sa ajunga la o intelgere cu acesta. Nu este singurul petrolist care nu a ajuns la Steaua si in acelasi timp nu este nici singurul portar care nu s-a inteles cu echipa lui Radoi in aceaasta vara.

Felgueiras, Grahovac si Veselovsky sunt celelalte nume pe care Steaua le-a ratat in aceasta vara, din diferite motive. In schimb, Radoi se va baza in acest an pe portarii care au fost rezerve in ultimii 2 ani, Cojocaru si Nita.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!