Cum RADE Torje de ziua de 7 mai din istoria Stelei: "7 mai? A ars..."

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Mai 2011, 12:11

	Cum RADE Torje de ziua de 7 mai din istoria Stelei: "7 mai? A ars..."

Torje nu vrea sa vorbeasca inca de un transfer in Europa din vara, rade de ziua de 7 mai pentru Steaua si spune ca arbitrajele nefavorabile au indepartat-o pe Dinamo de la titlu:

"Suntem in calcul pentru locul patru si obiectivul nostru de la inceput a fost Cupa Romaniei. Nu stiu daca a fost un meci atat de slab, se simte oboseala chiar daca suntem jucatori tineri. Jucam din trei in trei zile si se resimte. E normal sa intervina oboseala, dar asta nu e o scuza pentru noi. Ne pare rau ca i-am dezamagit pe suporteri. Greselile sunt omenesti, in doua partide noi am pierdut puncte importante din cauza arbitrajelor. Motivatia noastra a ramas Cupa Romaniei si sa terminam pe locul patru", a spus Torje.

Referitor la o eventuala plecare a sa la o echipa din strainatate, Gabriel Torje a afirmat ca nu poate spune daca i se potriveste campionatul Frantei sau cel al Germaniei. "Vom vedea ce va fi atunci", a adaugat el.

Intrebat daca stie ce s-a intamplat in trecut in data de 7 mai (la 7 mai 1986 Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni), Torje a raspuns: "7 mai? A ars... Aaa e vorba de Steaua? De-aia n-am tinut minte".
 

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 3 aprilie. Peste un milion de oameni infectați pe tot globul
BRAT