Ce sansa uriasa, sa inlocuiesti hazardul! Torje e vazut ca omul perfect sa il inlocuiasca pe omul dorit de Real si Milan!

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Mai 2011, 17:15

	Ce sansa uriasa, sa inlocuiesti hazardul! Torje e vazut ca omul perfect sa il inlocuiasca pe omul dorit de Real si Milan!

Gabi Torje este dorit la echipa de pe primul loc din Ligue 1

Belgianul de 20 de ani al lui Lille, Eden Hazard, este dorit de toate echipele mari din Europa. Rand pe rand, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Real Madrid, AC Milan, Inter Milano sau Bayern Munchen si-au exprimat dorinta de a-l achizitiona pe Hazard. Acesta va pleca insa pe o suma destul de importanta. Recent, belgianul si-a prelungit contractul cu Lille pana in 2015.

Inlocuitorul lui Hazard la Lille ar putea sa fie chiar un roman! Gabi Torje, extrema lui Dinamo, este vazut de francezi ca omul perfect sa ii ia locului lui Hazard si vor face o oferta pentru dinamovist la vara, in eventualitatea in care Torje va pleca.

Referitor la o eventuala plecare a sa la o echipa din strainatate, Gabriel Torje a afirmat ca nu poate spune daca i se potriveste campionatul Frantei sau cel al Germaniei. "Vom vedea ce va fi atunci", a adaugat el.

Coronavirus România, 7 august. Cifre record de la debutul pandemiei: 1.378 cazuri noi și 50 de decese
BRAT