Eduard Pap FC Botosani Liga 1

EXCLUSIV Cum percepe Eduard Pap schimbarea de antrenori de la FC Botoșani

FC Botoșani, locul 2 în Superliga, s-a despărțit înaintea începutului de sezon de Marus Croitoru și l-a adus pe Mihai Teja.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 22:26
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 22:24

Moldovenii s-au despărțit de Marius Croitoru, antrenor care a plecat la FCU Craiova, și l-au adus pe Mihai Teja, fost la FCSB, Gaz Meta Mediaș sau FC Voluntari.

Cu Teja pe bancă, echipa a câștigat primele două meciuri din campionat cu Chindia Târgoviște și FC Voluntari, dar a remizat în deplasare cu FC Hermannstadt, scor 1-1.

Eduard Pap, titularul din poartă al lui FC Botoșani, a analizat situația schimbării de antrenori. Acesta susține că diferența este dată de filosofia diferită pe care o au cei doi: Marius Croitoru și Mihai Teja.

Eduard Pap, despre antrenori

Eu, ca portar, ce am de făcut, antrenamentul specific de portar, îl fac cu Alin Bordeianu, antrenorul cu portarii, cu care lucrez de când am venit la Botoșani.

De când a venit Mihai Teja antrenor e o diferență de filosofie, dar fiecare antrenor are filosofia lui. Marius Croitoru avea un stil, Mihai Teja are alt stil, dar nu e mare diferența”, a spus Eduard Pap.

Mihai Teja a ajuns la FC Botoșani în startul acestui sezon, după ce moldovenii s-au despărțit de Marius Croitoru, plecat la FCU Craiova. Antrenorul a mai stat pe banca următoarelor echipe, ca principal: ”U” Cluj, Dinamo, Pandurii, Gaz Metan Mediaș, FCSB, Poli Iași, FC Voluntari, dar și pe banca naționalei U21.

Eduard Pap, sezonul #6 la FC Botoșani

Eduard Pap este un fotbalist crescut de Poli Timișoara, echipă pentru care a jucat în 25 de partide. Ulterior, a trecut pe la Luceafărul Oradea, strângând 16 meciuri, și ASA Târgu Mureș, pentru care a evoluat de 17 ori, înainte să ajungă la FC Botoșani.

Pentru moldoveni, Pap bifeaza cel de-al șaselea sezon consecutiv, care ar putea fi ultimul, deoarece acesta intră în ultimul an de contract. 121 de meciuri, dintre care 38 fără gol primit, a strâns acesta pentru ecipa din orașul nordic.

Modifică setările cookies