Liga 1

Cum l-a facut Sepsi OSK pe Tandia sa uite de FCSB! Malianul are unul dintre cele mai mari salarii din Liga I si prime de Play Off

Sepsi OSK i-a prelungit contractul lui Ibrahima Tandia si i-a scos clauza de reziliere a contractului. Mijlocasul de 25 de ani era dorit de FCSB, dar mutarea a devenit imposibila.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Ianuarie 2019, 18:41
Data actualizarii: Sambata 12 Ianuarie 2019, 18:47

Sepsi i-a prelungit contractul lui Tandia si i-a fixat noul pret: peste 1 milion de euro. Patronul Dioszegy spune ca malianul va fi vandut cel mai devreme la vara, cand pretul poate fi si mai mare.

Pentru a uita de interesul altor echipe si a se concentra doar asupra fotbalului, Dioszegy i-a oferit lui Tandia unul dintre cele mai mari salarii din Liga I. Exceptie fac jucatorii campioanei CFR si ai FCSB-ului.

Tandia este platit de acum la fel de bine ca cel mai bun jucator al lui Dinamo, Dan Nistor. 12.000 euro pe luna va incasa Tandia la Sfantu Gheorghe, plus prime de cate 900 de euro pentru fiecare victorie a echipei!

La CFR, cei mai buni fotbalisti au intre 15 si 20 de mii de euro pe luna salariu. Julio Baptista, care a jucat doar cateva minute, are 50.000!

La FCSB, media salariala este cuprinsa intre 12 si 15 mii euro.

Modifică setările cookies