kylian mbappe PSG Real Madrid Fotbal extern

Kylian Mbappe și declarația care îi dă de gol intențiile! Unde ar putea evolua din sezonul viitor

Kylian Mbappe, tot mai aproape de o decizie finală în privința viitorului său.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 12:29
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 12:38

Adus la PSG în iulie 2018, de la Monaco, pentru a construi echipa în jurul său, Kylian Mbappe părea dispus în vară să se despartă de clubul din Franța după sosirea lui Messi pe Parc des Princes.

Tentant în trecut de o eventuală plecare la Real Madrid, francezul pare să fi revenit la sentimente mai bune față de clubul său actual. Acesta le-a trasmis reprezentaților site-ului oficial al clubului că se simte foarte bine la PSG, lucru care ar putea să-i trădeze intențiile în privința viitorului său.

„Mă simt bine, sunt fericit aici. Joc împotriva unor echipe cu care sunt învățat. Asta mă ajută și sper că o pot ține tot așa.

Am fi putut înscrie mai multe goluri în prima repriză. Ne-am creat multe ocazii și asta ne mulțumește. Ne încurajează să continuăm și să sperăm că va fi din ce în ce mai bine. Suntem încântați și ne pregătim în cel mai bun mod pentru meciul de miercuri”, a susținut Mbappe, potrivit site-ului clubului.

PSG a refuzat o ofertă de 170 de milioane de euro pentru Mbappe, de la Real Madrid

Presa spaniolă a dezvăluit în această vară că Real Madrid a oferit 170 milioane de euro în schimbul lui Kylian Mbappe, însă conducătorii lui PSG au refuzat această sumă.

Contractul lui Mbappe cu PSG expiră la finalul sezonului. Pentru moment, starul francez ezită să-și pună semnătură pe o nouă înțelegere cu liderul autoritar din Ligue 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!