Cum arata noul sezon pentru CFR: buget peste cel al vicecampioanei din Liga I! Anuntul facut de Iuliu Muresan

Autor: Sport.ro
Marti 16 Iunie 2015, 18:31

	Cum arata noul sezon pentru CFR: buget peste cel al vicecampioanei din Liga I! Anuntul facut de Iuliu Muresan

CFR Cluj a trait cu mari emotii finalul de sezon din Liga I. Problemele financiare au bagat clubul intr-o criza care parea fara rezolvare in iarna

CFR Cluj a fost depunctata pentru ca nu si-a platit jucatorii, dar si-a castigat punctele la TAS datorita protectiei pe care o ofera legea insolventei. Clubul ramane in insolventa si in sezonul viitor, dar Iuliu Muresan anunta un buget de varful clasamentului.

Sezonul trecut, vicecampioana ASA Targu Mures a avut un buget de 3 milioane de euro, cu care s-a batut la titlu pana in ultima etapa.

"Bugetul CFR-ului pentru sezonul viitor este de 4 milioane de euro. E unul de criza, dar ne descurcam", a anuntat presedintele Iuliu Muresan pentru ProSport.

Oficialul CFR-ului a confirmat astazi trasferurile a doi jucatori - Felipe Nascimento, de la Academico Viseu (liga a II-a portugheza) si Cristian Lopez, de la Burgos (liga a III-a spaniola).

Publicatia clujeana stiridesport.ro scrie ca Mario Camora se va intoarce zilele urmatoare la Cluj pentru a semna prelungirea contractului.

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies