Un super actor se adauga campaniei Fight for Life! Vezi cine vine in Romania la gala Superkombat de vineri de la Constanta

Un super actor se adauga campaniei Fight for Life! Vezi cine vine in Romania la gala Superkombat de vineri de la Constanta

Gala este in direct la Sport.ro, vineri de la 20:00

Starul de la Hollywood, Costas Mandylor, celebru pentru rolul principal din filmele de groaza Saw, va fi prezent vineri, la Sala Sporturilor din Constanta, pentru a-i urmari la lucru pe Catalin Morosanu si Andrei Stoica in gala Superkombat, transmisa in direct in 93 de tari.

Cu peste 60 de aparitii in productii cinematografice majore, in care a impartit platoul de filmare cu alti actori celebri precum  Angelina Jolie, Denzel Washington, Jack Nicholson, Jason Statham sau Micky Rourke, Mandylor va sosi marti dupa-amiaza in România, urmând sa fie escortat pe toata durata sederii de cei de la Universal Security.

Este a doua oara când actorul cu origini grecesti ajunge in tara noastra dupa vizita din toamna anului trecut. Atunci, actorul in vârsta de 49 de ani, s-a imprietenit cu campionul mondial Superkombat, Andrei Stoica, si i-a promis acestuia ca va reveni pentru a-l urmari si live.

“Abia astept sa ii vad pe Morosanu si Stoica in actiune de lânga ring fiindca pâna acum am urmarit galele Superkombat doar la televizor. Voi imbina utilul cu placutul pentru ca miercuri voi face si un casting la Crema Summer Club din Mamaia pentru un potential rol intr-unul dintre filmele mele viitoare”, a declarat actorul.

Joi, Costas Mandylor si staful sau, dar si vedetele Superkombat, vor vizita un centru de plasament din Constanta, Micul Rotterdam, in cadrul campaniei umanitare Fight for Life. “Continuam sa avem actiuni de responsabilitate sociala, iar Costas a fost foarte receptive si se va implica personal”, a declarat presedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Gala Superkombat World Grand Prix, programata pentru vineri, de la ora 20:00, la Sala Sporturilor din Constanta, va programa un total de 13 confruntari profesioniste. Capul de afis al galei va fi duelul dintre Catalin Morosanu si cel mai inalt luptator din lume, Colin George, in timp ce Andrei Stoica va da piept cu francezul Abdarhmane Coulibaly.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Autoritățile au decis: dozele de vaccin de la Johnson & Johnson rămân în depozit
BRAT
Modifică setările cookies