Nicolae Dica Cristi Tanase FCSB Gigi Becali Superliga

Cum a reacționat Nicolae Dică în momentul în care a auzit că Florin Tănase pleacă de la FCSB

Gigi Becali, a anunţat, miercuri, transferul lui Florin Tănase la Shanghai Port, campioana Chinei din 2018, pentru 3 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 12:49
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 12:56

Mai mult, Olaru este și el la un pas de plecare. Gigi Becali spune că a lăsat la preț, iar dacă arabii plătesc șase milioane de euro, vor emna cu mijlocașul ofensiv de 24 de ani.

Practic, Nicolae Dică pierde doi jucători de bază la scurt timp de la numirea sa pe banca tehnică a vicecampioanei. Tehnicianul nu pare însă preocupat de acest lucru, ba chiar i-a transmis patronului că se bucură pentru mutările făcute.

„Este vorba să plece și Olaru. L-am lăsat la șase milioane de euro. Nu vreau să vorbesc mai mult. Eu am vorbit cu Dică, i-am spus că îi dau o veste bună, bună pentru mine. Și una rea, rea pentru el. El a zis că dacă e bună pentru dumneavoastră, e bună și pentru mine”, a dezvăluit Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Nicolae Dică nu este la prima experiență ca antrenor la FCSB. A mai pregătit echipa lui Gigi Becali și în perioada 2017-2018, când a strâns 80 de meciuri (46 de victorii, 18 rezultate de egalitate și 16 înfrângeri).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!