VIDEO EXCLUSIV Becali l-a vândut pe Florin Tănase în China, iar acum sparge banca! Patru fotbaliști vor ajunge la FCSB

Florin Tănase (27 de ani) va pleca în China, iar Gigi Becali anunță că urmează o nouă serie de achiziții la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 12:17
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 13:52

Patronul vicecampioanei a susținut că Darius Olaru este și el la un pas de despărțirea de FCSB, iar dacă mutarea se va face, atunci la echipă vor mai ajunge alți patru jucători, dintre care doi vor fi atacanți.

„Este vorba să plece și Olaru. L-am lăsat la 6 milioane de euro. Nu vreau să vorbesc mai mult, că după se interpretează.

Că tot s-a vehiculat nu știu ce, că ce discuții au mai fost cu terenul. Eu am fost în relații foarte prietenoase. Nu știu ce altceva mai iau. Sunt în discuții cu un atacant din străinătate, dar să vedem dacă se leagă ceva și din campionat... dacă îl dă pe Miculescu cu 500.000 îl iau. Dacă îl dă pe Ișfan cu 300.000, îl iau.

Becali anunță că va cumpăra patru jucători

Mai vin încă patru jucători. Doi atacanți neaparat, unul în locul lui Tănase, neapărat. N-avem lot, nu a zis Tănase că nu avem lot?! El are dreptate, trebuie să ai soluții pe bancă”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

FCSB primește vizita lui Saburtalo, joi, de la ora 20:30, în returul turului doi preliminar al Conference League. Meciul va putea fi urmărit LIVE la PRO TV, iar cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!