Ovidiu Popescu CS Mioveni FCSB Liga 1

GALERIE FOTO Încă o lovitură pentru FCSB?! Ovidiu Popescu ar putea lipsi până în primăvară după accidentarea cu CS Mioveni 

Ovidiu Popescu a ieșit accidentat în meciul CS Mioveni - FCSB, scor 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 22:03
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 23:07

22:25 Conform gsp.ro, Ovidiu Popescu ar fi suferit o entorsă la genunchiul stâng, fiind posibilă existența unei leziuni în zona ligamentelor încrucișate. În cazul în care se adeverește diagnosticul, în urma RMN-ului, atunci Ovidiu Popescu ar putea lipsi de pe teren până în martie 2023. 


Fundașul dreapta al vicecampioanei României a părăsit terenul după jumătate de oră, în urma unei accidentări suferite chiar la faza din care gazdele de la CS Mioveni au reușit să deschidă scorul.

Ovidiu Popescu, accidentat în CS Mioveni - FCSB

În minutul 26, la un duel în apropierea careului între Vlad Pop și Ovidiu Popescu, fundașul lui FCSB a acuzat dureri la genunchiul stâng și s-a prăbușit pe gazon, permițându-i adversarului să expedieze centrarea din care a rezultat golul lui Balaur.

Ovidiu Popescu a primit îngrijiri medicale la marginea terenului, dar nu a mai putut continua partida și a fost înlocuit cu Denis Haruț.

Ovidiu Popescu a fost surprins pe margine cu genunchiul stâng imobilizat, iar din informațiile PRO TV ar urma să efectueze un RMN duminică dimineață pentru a-și da seama despre ce accidentare este vorba.

Modifică setările cookies