Cum a comentat Gicu Grozav penalty-ul comis în Farul - Petrolul 2-0

Farul - Petrolul Etapa 26 Gicu Grozav Superliga Superliga Gicu Grozav
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Februarie 2023, 22:25
Data actualizarii: Sambata 18 Februarie 2023, 22:24

Cele două echipe s-au confruntat în etapa cu numărul 26 din Superligă.

Cu victoria respectivă, Farul Constanța s-a distanțat la cinci puncte de CFR Cluj, ocupanta locului secund din Superligă, cel puțin pentru moment. Echipa de la malul mării se află în vârful clasamentului cu 55 de puncte după 26 de meciuri jucate.

Cum a comentat Gicu Grozav penalty-ul comis în Farul - Petrolul 2-0

Gheorghe Grozav a vorbit după meci despre înfrângerea din deplasare și a comentat penalty-ul comis în minutul 58, când l-a agățat pe Denis Alibec în propriul careu.

„Ce să zic, a fost un meci greu. Știam ce ne așteaptă, Farul e o echipă bună și cu jucători tehnici, cărora le place să țină de minge. Ne-a fost greu, ne-au blocat bine și nu ne-au dat spații. Au și marcat, știam, am încercat, atât s-a putut în seara aceasta. Cum am zis, Farul e o echipă puternică și se vor bate cu șanse reale la titlu.

(n.r. despre suporteri) Au cântat, ne-au încurajat, au fost alături de noi. Au venit în număr mare să ne susțină. Ne pare rău că nu i-am făcut fericiți, dar mergem înainte. Ne așteaptă meciuri grele și știam că vine seria asta. Trebuie să strângem rândurile, să ne luptăm, că va fi greu. Timpul o să fie scurt.

(n.r. despre penalty) A fost o minge bâlbâită în careu, m-am întors, am vrut să pășesc, Denis și-a lăsat piciorul și l-am călcat. Nu a fost cu intenție și asta a decis domnul arbitru.

În primul rând, trebuie să ridicăm capul. Și în seara asta am încercat, dar nu am reușit. Trebuie să intrăm la fiecare meci cu gândul că trebuie să dăm tot ce e mai bun. Orice punct e important”, a spus Gicu Grozav după meci.

Farul Constanța - Petrolul Ploiești 2-0

Echipa de la malul mării a început perfect meciul de la Ovidiu. Louis Munteanu a deschis scorul după ce Denis Alibec i-a pasat cu călcâiul fantastic în minutul 28.

În partea a doua a meciului, Farul Constanța a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, iar Denis Alibec l-a executat fără drept de apel pe Andreas Leitner în minutul 58.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!