„Nu-i un litru de lapte!” Helmut Duckadam, reacție savuroasă după ce a auzit cât cere Becali pe Edjouma

Helmut Duckadam FCSB Malcom Edjouma Superliga Helmut Duckadam
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 22:26
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 22:32

Malcom Edjouma (26 de ani) a devenit jucătorul momentului la FCSB, după ce a reușit să dea toate cele trei goluri ale vicecampioanei în ultimele două meciuri din Superliga.

Mijlocașul defensiv francez a marcat golul vicoriei în meciul cu CFR, scor 1-0, iar după acel meci Becali i-a setat prețul de două milioane de euro. Edjouma a „recidivat” cu FC Voluntari, scor 2-1, iar acum multă lume se întreabă acum care este noul preț.

Fostul stelist Helmut Duckadam a oferit un răspuns savuros în momentul în care a fost întrebat despre prețul lui Edjouma.

Duckadam: „Edjouma e omul momentului!”

„FCSB a fost clar mai bună. A avut emoții la final, tot datorită lor. Singuri și-au făcut meciul greu. Dar nu putem contesta victoria și cele trei puncte pe care le-a obținut FCSB.

Este omul momentului (n.r. Malcom Edjouma) la FCSB. Mă bucur că aduce un plus la mijloc și sigur că asta este foarte bine pentru FCSB. Vom vedea ce se va întâmpla în play-off.

Nu-i un litru de lapte, să spui că valorează cinci sau zece lei (n.r. - râde). E o chestie de cerere și ofertă. El poate să valoreze două milioane, dar, dacă cineva are nevoie de el, poate să ofere și cinci. Sau, dacă nu ai nevoie de el, poate să valoreze două milioane. E vorba de cerere și ofertă.

Cred că niciun jucător din România, la ora actuală, nu poate să evolueze la un club mare, faptul că se poate transfera… aia este altceva. Edjouma este un jucător foarte bun, dar să nu uităm că joacă în campionatul României. El este util pentru echipă, dar, din păcate, avem campionatul pe care îl avem… două, trei, patru jocuri, pe sezon, foarte bune, în rest, este un campionat modest”,  a spus Helmut Duckadam, potrivit as.ro.

31 de meciuri a jucat Malcom Edjouma în tricoul FCSB-ului în acest sezon, reușind să marcheze opt goluri și să ofere trei pase decisive.

  • 1.2 milion de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, potrivit transfermark.com
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!