Dinamo Elisabeta Lipa Florentin Petre muzeul lui Dinamo Primaria Capitalei Liga 1

Cum a ajuns istoria lui Dinamo la "baiatu' cu cheia". Situatia in care s-a trezit clubul dupa ce si-a deschis muzeul oficial

La 48 de ore de la deschiderea oficiala a muzeului lui Dinamo, portile au fost inchise, iar toata lumea il cauta pe "baiatu' cu cheia".

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 09:56
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 10:00

Pentru ca nu exista in acest moment o aprobare de la Primaria Capitalei ca muzeul sa fie introdus in circuitul public, portile muzeului lui Dinamo deschis pe 22 mai sunt acum inchise cu cheia. Conform ProSport, pana cand clubul nu va obtine de la primarie aprobarea ca muzeul sa fie introdus in circuitul public, istoria lui Dinamo se va putea vedea doar prin geamul exterior.

"Nu este inca deschis pentru public. Asteptam aprobarea de la Primarie pentru a fi introdus in circuitul public. Dar daca vrei sa mergeti, e acolo un baiat care are cheia si puteti sa intrati, nu e nicio problema", a declarat Elisabeta Lipa pentru ProSport.

Legenda uitata de club la deschiderea muzeului

In data de 22 mai a acestui an, Dinamo isi deschidea oficial muzeul. Printre invitati nu s-a aflat insa si Florentin Petre, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori lansati de Dinamo in era post-comunista a clubului:

"Eu nu am fost invitat. Am vazut deschiderea muzeului la televizor si m-a bucurat mult aceasta initiativa. Totusi, o surpriza neplacuta pentru mine a fost ca nu am primit un telefon ca sa particip la eveniment."

"Cred ca am facut si eu cateva lucruri in istoria lui Dinamo, care sa ma recomande pentru astfel de ocazii. Daca ma chemau, si singur imi faceam timp si participam cu mare bucurie. Acum, asta e, poate cu alta ocazie.", a declarat Florentin Petre pentru Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies