Cum a ajuns Ana Maria Prodan in spatele luptei la titlu dupa o serie infernala de demiteri in Liga I! In ce situatie e Galca

10 antrenori demisi in 9 etape! Continua nebunia! Rapid este fara antrenor.

Rada rechemat la Rapid

Nici macar Rada nu mai vrea sa se bage. Este omul care se confunda cu tot ce inseamna Rapid in ultimii 30 de ani. Rada a fost jucator si antrenor din '83 incoace. Moraru l-a demis pe Ganea dupa 0-3 cu Dinamo si a vrut sa-l puna pe Rada. A fost deja de 5 ori antrenor la Rapid, dar nu mai vrea. "Este o bataie de joc. Nu am contract si nu pot sa stau pe banca", spune Rada.

Ana Maria Prodan a cucerit Ardealul

Ana Maria Prodan a cucerit Ardealul. Antrenori de la CFR Cluj, la U Cluj si mai nou la Targu Mures ii sunt prieteni. Plus Selymes la Galati! Cea mai surprinzatoare mutare a toamnei este demiterea lui Falub de la Targu Mures. Echipa este pe locul 6 la revenirea in Liga 1 si dupa investitii masive demonstreaza ca poate sa se clasaseze in primele 10 echipe ale campionatului. Chiar si asa, Falub a fost dat afara, iar in locul sau a fost convins Cristi Pustai. Este omul care a dus Pandurii pana pe locul 2 in campionat si in grupele Europa League acum un an. "Nu e corect!," striga Falub, care avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Miriuta: "Galca e singurul care prinde primavara"

Doar 2 antrenori ajung in iarna este de parere Miriuta: el si Galca. "Nu am in contract nicio prima pentru titlu si nici pentru acest meci n-am avut vreo prima. Nu stiu cati antrenori sunt siguri ca prind finalul turului in Liga I. Poate Galca. Eu pana in iarna cred ca prind finalul turului ca antrenor. Eu de-aia m-am mutat de la hotel si nu-mi iau apartament. Cand trebuie sa plec, imi iau geanta si plec"

Ce antrenor din Liga I va termina campionatul pe banca? (7162 voturi)
 
Galca la Steaua
63.22%
4528 voturi
 
Miriuta la CFR Cluj
9.19%
658 voturi
 
Stoican la Dinamo
13.43%
962 voturi
 
Hagi la Viitorul
14.16%
1014 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

După ce a pus un jurnalist să găsească soluții pentru oamenii rămași cu trenul în câmp, directorul CFR revine cu explicații
BRAT
Modifică setările cookies