GALERIE FOTO Cu cine a văzut Dan Petrescu meciul dintre CFR Cluj și FCSB

Dan Petrescu CFR Cluj CFR Cluj - FCSB Superliga Dan Petrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Mai 2022, 09:23
Data actualizarii: Luni 23 Mai 2022, 09:35

Dan Petrescu nu a fost prezent la ultimul meci al sezonului dintre FCSB și CFR Cluj, scor 3-1. La conferința de presă premergătoare jocului, antrenorul a spus a acuzat probleme de sănătate.

Acesta a plecat din Cluj și a urmărit meciul la București, alături de mama sa, informează Fanatik. Antrenorul nu ar fi vrut să facă deplasarea la Buzău alături de echipa sa pentru a nu imflama spiritele, în urma scandalului declanșat în spațiul public de imaginile de la petrecerea de titlu a ardelenilor, când jucătorii au strigat împotriva ”Stelei”.

Suporterii lui FCSB care au făcut deplasarea la Buzău nu l-au iertat pe Dan Petrescu pentru momentul în care a fost implicat la petrecerea de titlu a lui CFR Cluj, când antrenorul a fost surprins alături de jucătorii săi, care înjurau echipa Steaua.

  • Florin Tănase

Deși Petrescu a susținut că nu a scandat nimic împotriva Stelei și doar a fost prins în mijlocul manifestărilor jucătorilor săi, antrenorul lui CFR Cluj, o legendă a clubului din Ghencea, a fost înjurat de galeria lui FCSB la meciul de la Buzău. S-a întâmplat atât înainte de meci, cât și pe durata partidei.

Cum s-a apărat Dan Petrescu după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua

Antrenorul CFR-ului a vorbit recent, într-un interviu pentru PRO TV, și despre imaginile care au creat mai multe polemici, unde se regăsea alături de jucătorii săi, în timp ce se auzeau injurii la adresa Stelei. Antrenorul CFR-ului a susținut că nu a participat la aceste scandări și că nu poate să jignească clubul la care a crescut. 

„Jucătorii au cântat, eu am fost acolo. M-a luat valul, dar nu am cântat, eram cu ei, aplaudam. Nu mi-aș fi permis să cânt cu înjurături împotriva fostei mele echipe, Steaua. În niciun caz.

De câte ori m-am întors pe Ghencea sau pe Arena Națională m-au făcut praf. M-au înjurat de m-au rupt din minutul 1 până în 95”, a precizat Petrescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!