VIDEO EXCLUSIV Cu asta și-a semnat sentința!? Jucătorul de la FCSB care a refuzat să joace cu Rapid

Gigi Becali a dezvăluit motivele pentru care Malcom Edjouma și Joyskim Dawa au lipsit din lotul echipei lui Pintilii pentru meciul cu Rapid, scor 3-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 16:22
Data actualizarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 16:30

Potrivit patronului vicecampioanei Joyskim Dawa s-a confruntat cu probleme medicale și din acest motiv a fost lăsat în afara echipei.

De cealaltă parte însă, Malcom Edjouma a refuzat să joace, susținând că este accidentat, cu toate că medicul i-a spus că poate juca fără probleme. În aceste condiții, omul de afaceri a decis să-l lase acasă.

Edjouma a refuzat să joace cu Rapid

„Dawa juca dacă nu avea probleme medicale. Ăsta nu a vrut să joace, Edjouma. Oricum nu juca titular. Nu a fost în lot pentru că a zis «Nu pot să joc». Avea o umflătură. Doctorul a zis că poate, el a spus că nu. Bine, mă, dacă nu poți, stai acasă.

Gata, acum m-am convins și de Dawa! Mi-a plăcut de el în primele meciuri, dar acum, când are statut de titular, nu se mai concentrează”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Dawa a pierdut susținerea lui Becali după gafele repetate pe care le-a făcut în timpul meciurilor. Edjouma, în schimb, era de mult tras pe linie moartă de Gigi Becali, iar refuzul de a juca împotriva Rapidului, i-a consemnat, probabil, dispariția de la vicecampioa României.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!