FCSB csa steaua stadion ghencea Superliga

CSA Steaua o împiedică din nou pe FCSB să ajungă pe stadionul din Ghencea. Cum își motivează „militarii” decizia

MM Stoica a anunțat că FCSB a făcut din nou cerere către CSA pentru a disputa meciurile de pe teren propriu în Ghencea, însă nici de această dată vicecampionii n-au avut noroc.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 28 Martie 2023, 20:18
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2023, 20:22

CSA Steaua nu are programate meciuri pe 24 și 28 mai, iar FCSB a încercat să profite de acest lucru pentru a disputa meciurile cu CFR Cluj și Rapid, însă s-au lovit de un nou refuz al oficialilor clubului Armatei.

Clubul lui Becali a fost înștiințat, potrivit gsp.ro, că nu poate fi primit pe Ghencea, deoarece nu sunt cunoscute datele la care vor juca echipa de rugby și în plus, nu există nici norme de aplicare ale legii care îi dă voie FCSB-ului să joace pe stadionul Clubului Sportiv al Armate „Steaua”.

„Nu putem să dăm curs solicitării dumneavoastră, din moment ce acum nu cunoaştem exact data meciurilor la care vor evolua pe teren propriu echipele de fotbal şi de rugby ale Clubul Sportiv Steaua.

În plus, nu există la acest moment normele de aplicare ale noii Legi”, a fost motivația celor de la CSA.

FCSB și CSA Steaua continuă lupta pentru palmares

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus marţi rejudecarea procesului în care cluburile de fotbal CSA Steaua (echipă deţinută de Armată) şi FCSB (patron - Gigi Becali) se judecă pentru palmares.

„Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB SA (fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti SA) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti - Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti - Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă”, se arată în decizia instanţei.

În iulie 2019, Tribunalul Bucureşti a atribuit CSA Steaua palmaresul echipei de fotbal Steaua de la înfiinţare, respectiv 1947, până în anul 2003.

FCSB a făcut apel, iar pe 28 iunie 2021 Curtea de Apel Bucureşti a dat parţial dreptate clubului patronat de Gigi Becali, în sensul că CSA Steaua a primit palmaresul doar pentru perioada 1947 - 1998.

FCSB a făcut recurs şi la decizia Curţii de Apel Bucureşti, iar Instanţa supremă a dispus ca procesul să se rejudece la CAB.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!