Cristi Sapunaru Petrolul - Rapid Rapid Superliga

Cristi Săpunaru, supărat după înfrângerea cu Petrolul: ”Dacă jucam trei zile, se apărau trei zile”

Petrolul - Rapid 1-0 | Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a oferit o primă reacție după meciul pierdut cu Petrolul.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 00:15
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 00:17

Fundașul i-a luat apărarea lui Horațiu Moldovan pentru gafa care a decis meciul. La șutul lui Gicu Grozav din afara careului, portarul convocat la ultimele acțiuni ale echipei naționale a scăpat mingea în propria poartă. 

Cristi Săpunaru: ”Dacă jucam trei zile, se apărau trei zile”

„Înfrângere meritată, s-au apărat 90 de minute. Dacă jucam trei zile, se apărau trei zile. I-a sărit mingea, se întâmplă fiecărui fotbalist să greșească. Să ne aducem aminte în câte meciuri ne-a salvat. Am încercat să atacăm pe un teren de Liga 1 impracticabil. Așa suntem în România, avem suporteri dar n-avem teren de fotbal. 

Se știa că va fi o atmosferă de derby, este cel mai vechi derby al României. Trebuia să fim mai agresivi la finalizare și să înscriem. Am încercat să abordăm această partidă la victorie, așa vom aborda toate meciurile pe care le mai avem de disputat”, a spus Cristi Săpunaru.

Rapid rămâne cu nouă puncte după primele cinci etape, în timp ce Petrolul a urcat în clasament, pe locul șapte, cu șapte puncte. 

În următoarea rundă, giuleștenii vor juca pe teren propriu cu UTA Arad, în timp ce Petrolul se va deplasa pe terenul celor de la FCU Craiova.

Modifică setările cookies