Liga 1

Craiova mai pregateste un TRANSFER BOMBA: "Sunt discutii cu cluburi din Olanda si Italia!" Mutare TOTAL neasteptata: Mangia nu i-a dat prea multe sanse

Craiova pregatese un nou transfer important.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iunie 2018, 16:13
Data actualizarii: Joi 21 Iunie 2018, 16:18

Oltenii tocmai ce l-au cedat pe Vladimir Screciu in Belgia, la Genk, in schimbul a trei milioane de euro, iar acum sunt pregatiti de un nou "export". Nu este vorba despre Baluta, Gustavo sau Mitrita, ci despre Andrei Burlacu.

Marian Turosu, impresarul care a negociat si pentru transferul lui Screciu, a declarat ca echipe importante din Belgia si Italia se intereseaza de Burlacu.

"Eu ii mai impresariez de la Craiova pe Andrei Burlacu, Vali Mihaila. Ultimul are potential si sper sa apara si el in prima echipa, in rest mai am tineri. Burlacu e monitorizat, mai sunt discutii cu mai multe cluburi, din Italia si din Olanda. Ma astept ca el sa joace mai mult in noul sezon. A fost o discutie clara la inceputul sezonului. I s-a spus ca va fi foarte dificil sa se impuna in linia aia formata din Baluta, Mitrita si Gustavo. Cumva a depasit planul propus si a iesit pe plus la finalul sezonului", a declarat Turosu pentru ProSport.

Modifică setările cookies